Vrijwilligers gezocht

Wij zoeken verhuurvrijwilligers en klusvrijwilligers


Zoals jullie misschien weten krijgen we steeds minder subsidie van de gemeente Haarlem.

Daarom zijn we heel blij dat we door de verhuur van het gebouw toch nog geld binnen krijgen.

Zo kunnen we toch sparen voor een nieuw speeltoestel en voor het nodige onderhoud van de speeltuin en het gebouw.


Maar je begrijpt dat we niet kunnen verhuren zonder verhuurvrijwilligers en ook het onderhoud kan niet zonder klusvrijwilligers.


Verhuurvrijwilliger

Als verhuurvrijwilliger open en sluit je de speeltuin bij de verhuur en controleer je of het gebouw weer schoon wordt achtergelaten door de huurder.


In overleg met onze verhuurcoördinator bespreek je welke dagen of uren je beschikbaar bent, je hoeft geen vaste tijden beschikbaar te zijn, je kunt aangeven wanneer het jou goed uitkomt.


Iedereen vanaf 18 jaar mag ons team komen versterken, dus ook opa's en oma's die tijd voor ons over hebben.


Klusvrijwilliger

Als klusvrijwilliger kom je ons klusteam versterken om te helpen met bijvoorbeeld onkruid weghalen, schilderen, schoonmaken, zand vegen,reparatie's uitvoeren etc.


We zijn al blij met elk uurtje dat je voor ons kan vrijmaken, want in een uurtje kan er heel wat onkruid weggehaald worden of een reparatie gedaan worden. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat onze speeltuin schoon en veilig blijft voor onze kinderen.


Ongeveer 2 á 3 keer per jaar hebben we een klusdag op een zaterdag ook daar zijn we blij met elk uurtje dat je kan komen.


Je zit er niet aan vast, je kunt aangeven wat je graag zou willen doen en wanneer, en we zullen je dan uit nodigen voor de klusdagen door het jaar heen.


Wilt u zich ook aanmelden als vrijwilliger mail dan naar info@speeltuinelba.nl.