Verhuur ELBA


Lucas Meijerstraat 29

2021AD Haarlem


Info@speeltuinelba.nl

voor vragen over verhuur kun je alléén

mailen naar: verhuur@speeltuinelba.nl


Telefoon tijdens openingstijden:

023-5273018

Welkom op de verhuur-pagina van Speeltuin ELBA


In verband met corona is de verhuur t/m 14 augustus 2020 stilgelegd. We kunnen niet aan de voorwaarden voldoen om een minimale onderlinge afstand van 1,5 meter te garanderen. In de zomerperiode zullen we kijken of verhuur vanaf 15 augustus wel weer mogelijk is. 


Nieuw: direct online reserveren! Zie hieronder!


Het gebouw van de speeltuin is te huur. In het gebouw bevindt zich een grote zaal van 9,5 meter bij 8,2 meter met volledig ingerichte keuken, toiletgroepen, geluidsinstallatie en discolichten. Het is mogelijk de ruimte te bekijken tijdens de reguliere openingstijden. 

Er mogen maximaal 65 mensen binnen zijn.

De verhuur geeft geen exclusieve toegang tot de speeltuin. Tijdens de huur kunnen gasten én buurtgenoten gebruik maken van de speeltoestellen buiten.


Voor incidenteel huren in het weekend: klik hier (direct naar het online reserveringssysteem) 

Voor incidenteel huren door de week: klik hier.

Voor het vieren van een verjaardagspartijtje door de week: klik hier

Voor structureel huren door de week (clubs): klik hier.


In alle gevallen is het verhuurreglement van toepassing:


Welkom op het online reserveringssysteem van Speeltuin ELBA te Haarlem voor huren in het weekend

Het gebouw van Speeltuin Elba is op vrijdag tussen 17.00 en 22.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 9.00 en 22.00 uur te huur voor o.a. verjaardagen en feestjes. Op deze pagina kunt u zelf kijken of de speeltuin nog beschikbaar is en een reservering maken en betalen. 


Het huurtarief:

- incidenteel in het weekend voor niet-leden: € 30,00 per uur

- incidenteel in het weekend voor leden:€ 17,50 per uur

De minimale huurtijd is 3 uur.


Als u een springkussen huurt (bij externen) vragen wij € 2,50 extra per uur voor de elektra.

Als u gebruik wilt maken van de watertafel vragen wij € 2,50 extra per uur. 

Dit kan niet geboekt worden in het reserveringssysteem: mail naar verhuur.elba@gmail.com om hierover afspraken te maken. De kosten worden afgerekend bij het openen van de speeltuin bij aanvang van de huurperiode.Verplichtingen bij het huren:

 • De keuken, de toiletten en de zaal dienen schoon achtergelaten te worden, ook de vuilniszakken dienen meegenomen te worden.
 • Wij vragen een borgsom van € 100,-. Na afloop van de huurperiode en na de inspectie van het gebouw krijgt u deze retour. Als de speeltuin niet schoon wordt achtergelaten bent u de borg kwijt!
 • Lees alle voorwaarden in het verhuurreglement:Het maken van een reservering:

 • Als u een reservering maakt, gaat u akkoord met de voorwaarden die aan verhuur zijn verbonden. Deze voorwaarden kunt u lezen in het verhuurreglement.
 • Als u reserveert, dient u een het gehele huurbedrag meteen te betalen. Dat kan met Ideal. De borg van € 100 betaalt u contant bij aanvang van de huurperiode en krijgt u terug aan het einde van de huurperiode, als het gebouw schoon en intact wordt opgeleverd.
 • De korting voor leden van de speeltuinvereniging wordt pas helemaal op het einde van het reserveringsproces verwerkt. Leden betalen per uur € 17,50; niet-leden € 30,00. Speeltuin ELBA controleert of u daadwerkelijk lid bent, als u gebruik maakt van het leden-tarief. Bij misbruik behoudt Speeltuin Elba zich het recht voor om de reservering te verwijderen.
 • Er worden minimaal 3 uur in rekening gebracht. 
 • U krijgt gratis 1 uur extra voor het opbouwen, afbreken en schoonmaken. Maak de reservering inclusief dit gratis uur.
 • U krijgt een automatische bevestigingsmail. Het kan zijn dat deze in uw map voor ongewenste mail (spamfolder) terecht komt.
 • Uiterlijk 1 dag voor verhuurde datum krijgt u nog een mail van de ELBA waarin staat welke vrijwilliger komt openen en sluiten. 
 • Reserveren kan tot 5 dagen voor de gewenste huurperiode. Als het inmiddels later is, dan neemt u contact op met verhuur@speeltuinelba.nl om te kijken of reserveren nog mogelijk is.  
 • Dit systeem is niet voor het annuleren of wijzigen van een bestaande reservering. Mail in die gevallen naar verhuur@speeltuinelba.nlDe speeltuin huren door de week, incidenteel of structureel

De speeltuin incidenteel door de week huren kost € 30,00 per uur, maar dat kan niet via het reserveringssysteem op deze website. De speeltuin structureel door de week huren (bijvoorbeeld voor clubs) kan ook: tarief op aanvraag! Neem in beide gevallen contact op met verhuur@speeltuinelba.nl.
Een kinderfeestje vieren in de speeltuin

Wil je een Kinderfeestje vieren en ben je  lid van de speeltuin?

Voor leden geldt dat ze tijdens openingstijden van de speeltuin een partijtje mogen vieren.


Voor € 25,= kan jij samen met 10 vriendjes of vriendinnetjes hier je feestje vieren (inclusief entree voor de speeltuin). Je kunt dan gebruik maken van de kantine om daar taart te eten en je kado’s uit te pakken. Daarna kunnen jullie lekker spelen in de speeltuin.

Een kind extra kost € 0,70. Consumpties alleen tegen betaling in de speeltuin. Voor taart moet zelf gezorgd worden!


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verhuurcoordinator: verhuur@speeltuinelba.nl

U krijgt dan binnen 1 week een reactie